Godmorgon eller godeftermiddag?

Då det igår var den 30:e september, dagen före Kinas nationaldag samt 60 års jubileum för den kommunistiska regimen så hängde det i luften att någonting måste göras på kvällen. Detta skulle naturligtvis firas på kinesiskt/koreanskt vis (supa) så dem drog med mig ut, 20 personer mestadels koreaner, några kineser en amerikan, en dansk samt en britt.
Kvällen började på en koreansk restaurang där vi åt och drack och eftersom dem tydligen fått för sig att jag kan dricka som en viking efter att de sett mig dricka förut, så blev det glas efter glas med öl och koreansk soju.
Efter det så bar det sedan av till ett annat koreanskt hak, en slags klubb/restaurang. Koreanerna hade köpt tårta så alla fick vi tårtbitar och det beställdes in en helsikes massa mer öl och soju, pommes frites, friterad kyckling, etc etc.
Nu började de flesta bli riktigt glada. Efter det så blev det en kort visit på en större klubb och sedan åter till en koreansk bar där det blev ytterligare otaliga glas öl och soju. Snacka om kväll, säga vad man vill men koreaner vet hur man ska dricka....
Idag så vaknade jag upp lagomt seg och trött klockan 13:00 av att tant Han knackade på dörren. Tydligen så hade svensken anlänt som ska bli min granne de kommande månaderna. Tant Han hade fixat mat åt hennes son, svensken (Björn), Björns kinesiska flickvän, och till mig så jag gick upp och hälsade.
Jag måste tacka mina asiatiska gener, tydligen så är det väldigt sällan asiater blir bakfull eller mår dåligt dagen efter de druckit utan blir bara seg vilket stämmer in perfekt på mig själv. Speciellt koreaner ska vara kända i den asiatiska världen för att vara ett folkslag som har en hög alkoholtolerans och kan dricka mycket. Se vad man kan lära sig under en barkväll:)


En koreansk restaurang, bordet var smockfullt med små rätter


Allt grillas direkt på bordet.


Det blev som sagt tårta senare och den räckte till hela 20 personer


inte så dumt alls faktiskt, inte i klass med lundgrens bageri dock....


Halva gänget


Peter börjar bli smått mätt och onykter:)


Nästa bar



Gambei=skål!


Nu så ska jag ut och springa av mig allt friterat skit jag förtärt dem senaste dagarna!

//Stefan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0